Op donderdag 19 april is het weer Secretaressedag! Op deze dag worden secretaresses door heel Nederland in het zonnetje gezet. En hoe kan dat beter dan met een mooie bos bloemen waarvan ook het verhaal er achter klopt?

De voornamelijk vrouwelijke medewerkers op de kwekerijen in bijvoorbeeld het oosten van Afrika verdienen ook waardering voor hun werkzaamheden. De Duurzame Bloemisten Groep zet zich in om de situatie van deze medewerkers te verbeteren door de vraag naar verantwoord geteelde bloemen op sociaal en milieu gebied te stimuleren.

Daarnaast werken in Nederland bij meerdere bloemisten die lid zijn van het netwerk medewerkers met een functie beperking. Zo komen zorg voor het milieu en sociaal ondernemerschap bij elkaar.

Enthousiast geworden?  D.m.v. het bestelformulier kunt u uw bestelling doorgeven. Wij zorgen er graag voor dat uw secretaresse op 19 april verrast wordt met een mooi duurzaam boeket van de Duurzame Bloemisten Groep. Uw bestelling wordt uitgevoerd door één van de leden, een lokale bloemist.